Новини

Нашите спонсори - Банка ДСК

Нашите спонсори - Банка ДСК

03 април 2017

Международната конференция IFA в България се организира със съдействието на Банка ДСК .


Банка ДСК е абсолютен лидер в банкирането на дребно и безспорно най-популярната банка в България с над 65-годишни традиции. Лидерската позиция на Банка ДСК в редица сегменти на банковия пазар в България, нейният стремеж към оптимално съчетаване на традиции с постоянно обновление и създаването и поддържането на стандарти в банкирането ежегодно получават заслужено признание, както у нас, така и в чужбина.

 

През 2016 г. Банка ДСК за трета поредна година беше отличена за най-добрата банка в България, според специализираното британско списание Euromoney, както и с наградата за най-ефективна банка от конкурса „Банка на годината“. Година по-рано, ДСК бе обявена за най-добрата банка в България за 2014 г., според годишната класация на форум „Банки Инвестиции Пари“, както и за най-печелившата банка в България. Банката беше обявена за победител сред банковите институции в България в банковата класация на базираното в Лондон издание bne IntelliNews, посветено на бизнеса, икономиката и финансите на страните от Централна, Източна и Югоизточна Европа.

 

През ноември 2015 г. Банка ДСК беше удостоена с приза „Банка на годината 2014“ и наградата в категорията „Най-голям пазарен дял“ в традиционния конкурс „Годишни банкови награди” на Асоциация „Банка на годината“, а през декември същата година банката беше обявена за „Банка на годината в България за 2015 г.” във високопрестижния конкурс „Награди 2015 за банка на годината” на британското списание The Banker.